BOSCH MCM3501M keukenmachine99,00
Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 4 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  € 99,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 119,99 € 99,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 99,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 159,00 € 99,00


BOSCH MCM3501M keukenmachine online

Omschrijving van Fonq

Een vlug en veilige keukenhulp met meer dan 50 functies! De Foodprocessor van Bosch is geschikt voor het hakken, raspen en snijden van groente, het bereiden van deeg of het maken van smoothies en shakes. De accessoires mogen in de vaatwasser.

 

Omschrijving van Media markt

De Bosch MCM3501M foodprocessor biedt u meer dan 50 verschillende functies, waaronder mengen, snijden, malen, hakken en crunshen. Dit alles is mogelijk dankzij de verschillende accessoires die worden meegeleverd. De 2,3 liter mengkom is geschikt voor circa 500 gram bloem met ingrediënten en in de mixbeker kunt u heerlijke shakes of smoothies mengen. De maalfunctie maakt het mogelijk om harde ingrediënten te verwerken zoals harde kazen, granen, koffiebonen, specerijen of ijsblokjes. Bakt u regelmatig lekkere koekjes of een taart? Dan komen de deeghaak en de klopschijf goed van pas. Tevens wordt er bij de Bosch MCM3501M een MultiLevel6 mes en een tweekantig snij- en raspschijf meegeleverd. Met behulp van de handige markeringen kunnen de accessoires snel worden gemonteerd. De Bosch MCM3501M heeft een 800 W motor, twee verschillende snelheden en een momentfunctie, hierdoor kunt u in een korte tijd het gewenste resultaat bereiken. De foodprocessor heeft een SmartStorage ruimtebesparend design; de accessoires kunt u opbergen in de mengkom en de keukenmachine heeft een praktische snoeropberging. De meegeleverde accessoires zijn vaatwasserbestendig.

 

Omschrijving van Wehkamp

Met deze Bosch MCM3501M foodprocessor kun je perfecte resultaten boeken in koken en bakken. Met deze veelzijdige keukenassistent heb je maar liefst meer dan 50 functies tot je beschikking, raspen, snijden, malen, hakken, mengen, ijs crushen, echt te veel om op te noemen - dankzij de veelzijdige accessoires, zoals de blender, de chopper en diverse bijgevoegde messen zoals het MultiLevel6 mes. Verder met maalfunctie voor de verwerking van harde ingrediënten, zoals koffiebonen, harde kaas, granen, specerijen of ijsblokjes (met speciaal mes), chopper voor een zeer snelle en nauwkeurige verwerking van kruiden, noten, uien of knoflook (met MultiLevel6 mes). Alle ingredienten worden precies gehakt, shakes en smoothies perfect gemixt. Het motervermogen van de Bosch MCM3501M foodprocessor bedraagt 800 watt, hij heeft 2 snelheden en een momentfunctie. De accessoires kun je gemakkelijk in de royale mengkom met een inhoud van 2.3 liter opruimen. En de accessoires zijn uiteraard vaatwasmachinebestendig. Best reviewed Deze Bosch MCM3501M foodprocessor is beoordeeld als Best reviewed door consumenten op kieskeurig.nl in juni 2016.

 


BOSCH MCM3501M keukenmachine kopen