BRAUN CJ


BRAUN CJ online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 10 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 39,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 54,95 € 39,00

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 49,99 € 41,54

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Op werkdagen voor 15.00 uur besteld, vandaag verzonden
  € 41,99

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 42,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 52,95 € 43,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 49,95 € 43,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 52,95 € 49,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 52,95

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 54,95


BRAUN CJ online

De BRAUN CJ is een krachtige 60W-citruspers waarmee je snel en gemakkelijk een lekker glas vers citrussap uitperst. De pers is geschikt voor het persen van onder andere sinaasappels, grapefruits, citroenen en limoenen. Dankzij de praktische schenktuit pers je je sap met de BRAUN CJ direct in je glas. Op het moment dat je een nieuw glas nodig hebt, sluit je de sapaanvoer eenvoudig af door de schenktuit omhoog te duwen. Zo voorkom je dat je keuken vies wordt. De pers is gemakkelijk uit elkaar te halen zodat je hem na gebruik goed kunt reinigen. De losse onderdelen van de BRAUN CJ zijn vaatwasmachinebestendig.

 

Omschrijving van Wehkamp

De Braun CJ3050 TributeCollection citruspers perst sap direct in het glas door het indrukken van de perskegel. De tuit kan naar boven worden bewogen om het glas, makkelijk en zonder morsen, te wisselen. De CJ3050 is makkelijk schoon te maken. Specificaties - Vermogen: 60 Watt - Druppelstop - Perskegel - Kleur: wit - Garantietermijn: 2 jaar

 

Omschrijving van Ep

Citruspers TributeCollection CJ 3050. Gewoon alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse glaasje vitaminen. Braun Citruspers CJ 3050 Tribute Collection Gemakkelijk een glas vers sap persen? Dat kan, want met de krachtige Braun citruspers CJ 3050 maakt u snel het lekkerste sap. Ervaar hoe handig deze CJ 3050 uw verse citrusvruchten omtovert in een gezond en fris glas sap. Gemakkelijk en krachtige blender De CJ 3050 is ontworpen om u in alle gemakken te voorzien. Door het indrukken van de perskegel start en stopt de citruspers automatisch en met een vermogen van 60W is de CJ 3050 een krachtige citruspers. Daarnaast perst de CJ 3050 citruspers van Braun het sap direct in uw glas. Zo weet u precies hoeveel vruchten u nodig heeft voor één glas sap. Bent u klaar met het persen van uw verse sap? De CJ 3050 is na gebruik gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser. Direct in het glas Het sap wordt direct in het glas geperst, geen sapreservoir. Antidrup tuit Beweeg de tuit naar boven om het glas gemakkelijk en zonder morsen om te wisselen. Krachtige citruspers Vermogen van 60W. Gemakkelijk te reinigen Alle onderdelen* zijn vaatwasbestendig. Automatische start/stop Door indrukken van de perskegel. Vers sap zonder te morsen De Braun citruspers CJ 3050 is uitgerust met een handige antidrup tuit. Wilt u meer dan een glas sap persen? Beweeg de tuit naar boven om het glas gemakkelijk en zonder morsen om te wisselen. Zo verspilt u niets van uw vers geperste sap en houdt u uw aanrecht mooi schoon. Wel zo fijn! TributeCollectie - Gewoon alles wat u nodig heeft Ze zijn terug: een complete serie tijdloze keukenapparaten met het klassieke, iconische Braun design. Met de TributeCollectie brengt Braun een eerbetoon aan haar legendarische geschiedenis van design. De nóg betere, vernieuwde versies van de meest populaire Braun keukenapparaten uit het verleden worden vanaf nu geherintroduceerd: zo ook deze CJ 3050 citruspers. Gemakkelijk. Duurzaam. Gebruiksvriendelijk. Functie en grootte Automatische start/stop functie:Ja Algemene specificaties Kleur:Wit Vermogen:60W Diversen Antidrup:Ja Direct getapt in het glas:Ja Gemakkelijk te reinigen:Ja Deksel:Ja

 

Omschrijving van Blokker

Met deze Braun CJ3050 citruspers maakt u eenvoudig en snel heerlijk verse sappen.

 

Omschrijving van Fonq

De Braun CJ3050 Citruspers perst het verse sap handig direct is het glas. De pers heeft een automatische start/stop functie en is zeer krachtig met een vermogen van 60W. Ook heeft de pers een anti drup tuit en zijn de onderdelen vaatwasserbestendig.

 

Omschrijving van Expert

De Braun CJ citruspers is ontworpen om u in alle gemakken te voorzien. Door het indrukken van de perskegel start en stopt de citruspers automatisch en met een vermogen van 60W is de CJ 3050 een krachtige citruspers. Daarnaast perst de CJ 3050 citruspers van Braun het sap direct in uw glas. Zo weet u precies hoeveel vruchten u nodig heeft voor n glas sap. Bent u klaar met het persen van uw verse sap? De CJ 3050 is na gebruik gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

 

Omschrijving van Drogisterij net

TributeCollectionGemakkelijk een glas vers sap persen? Dat kan, want met de krachtige Braun citruspers CJ 3050 maakt u snel het lekkerste sap. Ervaar hoe handig deze CJ 3050 uw verse citrusvruchten omtovert in een gezond en fris glas sap.Gemakkelijk en krachtige blenderDe CJ 3050 is ontworpen om u in alle gemakken te voorzien. Door het indrukken van de perskegel start en stopt de citruspers automatisch en met een vermogen van 60W is de CJ 3050 een krachtige citruspers. Daarnaast perst de CJ 3050 citruspers van Braun het sap direct in uw glas. Zo weet u precies hoeveel vruchten u nodig heeft voor één glas sap. Bent u klaar met het persen van uw verse sap? De CJ 3050 is na gebruik gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.Direct in het glasHet sap wordt direct in het glas geperst, geen sapreservoir.Antidrup tuitBeweeg de tuit naar boven om het glas gemakkelijk en zonder morsen om te wisselen.Krachtige citruspersVermogen van 60W.Gemakkelijk te reinigenAlle onderdelen zijn vaatwasbestendig.Automatische start/stopDoor indrukken van de perskegel.Vers sap zonder te morsenDe Braun citruspers CJ 3050 is uitgerust met een handige antidrup tuit. Wilt u meer dan een glas sap persen? Beweeg de tuit naar boven om het glas gemakkelijk en zonder morsen om te wisselen. Zo verspilt u niets van uw vers geperste sap en houdt u uw aanrecht mooi schoon. Wel zo fijn!TributeCollectie â Gewoon alles wat u nodig heeftZe zijn terug: een complete serie tijdloze keukenapparaten met het klassieke, iconische Braun design. Met de TributeCollectie brengt Braun een eerbetoon aan haar legendarische geschiedenis van design. De nóg betere, vernieuwde versies van de meest populaire Braun keukenapparaten uit het verleden worden vanaf nu geherintroduceerd: zo ook deze CJ 3050 citruspers.Gemakkelijk. Duurzaam. Gebruiksvriendelijk. Omschrijving: Braun Citruspers 'in glas' CJ3050Type: CJ3050

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

TributeCollection
Gemakkelijk een glas vers sap persen? Dat kan, want met de krachtige Braun citruspers CJ 3050 maakt u snel het lekkerste sap. Ervaar hoe handig deze CJ 3050 uw verse citrusvruchten omtovert in een gezond en fris glas sap.

Gemakkelijk en krachtige blender
De CJ 3050 is ontworpen omu in alle gemakken te voorzien. Door het indrukken van de perskegel start en stopt de citruspers automatisch en met een vermogen van 60 W is de CJ 3050 een krachtige citruspers. Daarnaast perst de CJ 3050 citruspers van Braun het sap direct in uw glas. Zo weet u precies hoeveel vruchten u nodig heeft voor één glas sap. Bent u klaar met het persen van uw verse sap? De CJ 3050 is na gebruik gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Direct in het glas
Het sap wordt direct in het glas geperst, geen sapreservoir.

Antidrup tuit
Beweeg de tuit naar boven om het glas gemakkelijk en zonder morsen om te wisselen.

Krachtige citruspers
Vermogen van 60 W.

Gemakkelijk te reinigen
Alle onderdelen zijn vaatwasbestendig.

Automatische start/stop
Door indrukken van de perskegel.

Vers sap zonder te morsen
De Braun citruspers CJ 3050 is uitgerust met een handige antidrup tuit. Wilt u meer dan een glas sap persen? Beweeg de tuit naar boven om het glas gemakkelijk en zonder morsen om te wisselen. Zo verspilt u niets van uw vers geperste sap en houdt u uw aanrecht mooi schoon. Wel zo fijn!

TributeCollectie ? Gewoon alles wat u nodig heeft
Ze zijn terug: een complete serie tijdloze keukenapparaten met het klassieke, iconische Braun design. Met de TributeCollectie brengt Braun een eerbetoon aan haar legendarische geschiedenis van design. De nóg betere, vernieuwde versies van de meest populaire Braun keukenapparaten uit het verleden worden vanaf nu geherintroduceerd: zo ook deze CJ 3050 citruspers.Gemakkelijk. Duurzaam. Gebruiksvriendelijk.


Energie
Vermogen: 60 W

Kenmerken
Kleur van het product: Groen, Wit
Makkelijk schoon te maken: Ja

 


BRAUN CJ kopen