Philips Keukenmachine HR7605/10


Philips Keukenmachine HR7605/10 online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 9 webshops


 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 75 euro
  Bezorging: 1-3 werkdagen
  € 48,50

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 79,99 € 49,90

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 59,99 € 51,65

 • Bezorging door: PostNL, DHL
  Bezorging: Voor 17.00 uur besteld, morgen in huis
  € 51,65

 • Bezorging door: PostNL, BCC bezorgservice
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Vandaag besteld, morgen in huis
  € 51,65

 • Bezorging door: PostNL, DHL, GLS of DPD
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 57,95

 • Bezorging door: DHL, PostNL
  Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50 euro
  Bezorging: Binnen 2-4 werkdagen
  € 59,99

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 61,95

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 69,99


Philips Keukenmachine HR7605/10 online

De keukenmachine van Philips is het ruimte- en tijdbesparende multifunctionele antwoord op al uw keukenproblemen. Met dit ene apparaat kunt u meer dan 15 verschillende bewerkingen uitvoeren in een fractie van de tijd die u daar anders aan kwijt zou zijn.

Krachtige precisie

Voert moeiteloos meer dan 15 functies uit

De keukenmachine wordt geleverd met 5 verschillende accessoires voor meer dan 15 verschillende functies. Met de vaatwasmachinebestendige kneedaccessoires kunt u beslag mixen en krachtig kneden. Een roestvrijstalen hakmes voor het voorbereiden van vlees en groenten. Metalen schijven voor middelfijn raspen, middelfijn snijden en verkruimelen. En een emulsieschijf voor het bereiden van voeding als slagroom en mayonaise.

Krachtige motor van 350 W voor taaie ingrediënten

Compact

Past eenvoudig in elke kast

Alle accessoires passen in de kom voor compacte opslag
Dankzij MicroStore kunnen al uw accessoires eenvoudig en compact in de kom worden opgeborgen.

Kenmerken

Inhoud bak/kan2,1 l
Kleur van het productWit
Pulse functionJa
Aantal snelheidsstanden1
SnoeropslagJa
Makkelijk schoon te makenJa
Instelbare snijschijfJa
Snoerlengte150 m
VormfactorPP
Roestvrijstalen mesJa
Lengte snoer0,75 m

Materiaal

Bowl materiaalKunststof
Materiaal van het mesRoestvrijstaal

Energie

Vermogen350 W
AC invoer voltage220 - 240 V
AC invoer frequentie50 - 60 Hz

Inhoud van de verpakking

Deeg-gereedschapJa
EmulsieschijfJa

 

Omschrijving van Artencraft

Philips Hr 7605De keukenmachine wordt geleverd met 5 verschillende accessoires voor meer dan 15 verschillende functies.Met de vaatwasmachinebestendige kneedaccessoires kunt u beslag mixen en krachtig kneden. Een roestvrijstalen hakmes voor het voorbereiden van vlees en groenten. Metalen schijven voor middelfijn raspen, middelfijn snijden en verkruimelen. En een emulsieschijf voor het bereiden van voeding als slagroom en mayonaise.

 

Omschrijving van Blokker

De keukenmachine van Philips is het ruimte- en tijdbesparende multifunctionele antwoord op al jouw keukenproblemen.

 

Omschrijving van Ep

Deze keukenmachine is het antwoord op al uw keukenproblemen. De keukenmachine van Philips is het ruimte- en tijdbesparende multifunctionele antwoord op al uw keukenproblemen. Met dit ene apparaat kunt u meer dan 15 verschillende bewerkingen uitvoeren in een fractie van de tijd die u daar anders aan kwijt zou zijn. Krachtige precisie Voert moeiteloos meer dan 15 functies uit De keukenmachine wordt geleverd met 5 verschillende accessoires voor meer dan 15 verschillende functies. Met de vaatwasmachinebestendige kneedaccessoires kunt u beslag mixen en krachtig kneden. Een roestvrijstalen hakmes voor het voorbereiden van vlees en groenten. Metalen schijven voor middelfijn raspen, middelfijn snijden en verkruimelen. En een emulsieschijf voor het bereiden van voeding als slagroom en mayonaise. Krachtige motor van 350 W voor taaie ingrediënten Compact Past eenvoudig in elke kast Alle accessoires passen in de kom voor compacte opslag Dankzij MicroStore kunnen al uw accessoires eenvoudig en compact in de kom worden opgeborgen.

 

Omschrijving van Bcc

Philips Comfort keukemachine HR 7605\nDe keukenmachine van Philips is het ruimte- en tijdbesparende multifunctionele antwoord op al uw keukenproblemen. Met dit ene apparaat kunt u meer dan 15 verschillende bewerkingen uitvoeren in een fractie van de tijd die u daar anders aan kwijt zou zijn.\n\nVoert moeiteloos meer dan 15 functies uit\nDe keukenmachine wordt geleverd met 5 verschillende accessoir

 

Omschrijving van Xolt

Keukenmachine 350 Watt vermogen Momentschakelaar 2,1 L capaciteit Emulgeerschijf Kneedhaken Rasp-/snijschijf Schaafschijf Universeel mes

 

Omschrijving van Philips

De keukenmachine van Philips is het ruimte- en tijdbesparende multifunctionele antwoord op al uw keukenproblemen. Met dit ene apparaat kunt u meer dan 15 verschillende bewerkingen uitvoeren in een fractie van de tijd die u daar anders aan kwijt zou zijn.

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

Keukenmachine
350 Watt vermogen
Momentschakelaar
2,1 L capaciteit
Emulgeerschijf
Kneedhaken
Rasp-/snijschijf
Schaafschijf
Universeel mes

 

Omschrijving van Drogisterij net

De keukenmachine van Philips is het ruimte- en tijdbesparende multifunctionele antwoord op al uw keukenproblemen. Met dit ene apparaat kunt u meer dan 15 verschillende bewerkingen uitvoeren in een fractie van de tijd die u daar anders aan kwijt zou zijn.Krachtige precisieVoert moeiteloos meer dan 15 functies uitDe keukenmachine wordt geleverd met 5 verschillende accessoires voor meer dan 15 verschillende functies. Met de vaatwasmachinebestendige kneedaccessoires kunt u beslag mixen en krachtig kneden. Een roestvrijstalen hakmes voor het voorbereiden van vlees en groenten. Metalen schijven voor middelfijn raspen, middelfijn snijden en verkruimelen. En een emulsieschijf voor het bereiden van voeding als slagroom en mayonaise.Krachtige motor van 350 W voor taaie ingrediëntenCompactPast eenvoudig in elke kastAlle accessoires passen in de kom voor compacte opslagDankzij MicroStore kunnen al uw accessoires eenvoudig en compact in de kom worden opgeborgen.

 


Philips Keukenmachine HR7605/10 kopen