Princess 202040 Sapcentrifuge


Princess 202040 Sapcentrifuge online kopen


Status: Leverbaar.

Prijsvergelijken van 14 webshops


 • Verzendkosten: Gratis
  € 21,99

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 25,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis bezorging vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 21:00 besteld volgende dag in huis
  € 33,99 € 25,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig voor 24:00 besteld, morgen in huis
  € 29,95 € 25,00

 • Bezorging door: DHL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 20 euro
  Bezorging: Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis
  € 39,95 € 25,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
  € 27,95

 • Bezorging door: PostNL, DHL, EPS
  Verzendkosten: Vanaf 2,95 euro
  € 27,99

 • Verzendkosten: Gratis vanaf 50 euro
  Bezorging: Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  € 29,54 € 29,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis
  Bezorging: Indien voorradig, voor 22:00 besteld, morgen in huis
  € 30,00

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95
  Bezorging: Voor 22:30 besteld, morgen in huis
  € 38,35 € 31,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: Gratis vanaf 25 euro
  Bezorging: Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
  € 33,95 € 32,90

 • Bezorging door: DHL Parcel
  Verzendkosten: Gratis vanaf 30 euro
  Bezorging: Indien voorradig voor 22:00 besteld, morgen in huis.
  € 33,99

 • Bezorging door: PostNL
  Bezorging: Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  € 35,95

 • Bezorging door: PostNL
  Verzendkosten: 3,95 euro
  Bezorging: Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  € 39,95


Princess 202040 Sapcentrifuge online

De ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter uw gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen. Met grote vultrechter en handige uitneembare pulpopvangbak. Geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. De sapcentrifuge beschikt over twee snelheden en een pulsfunctie. Waardevol De ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter uw gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen. Niet alleen fruit In een handomdraai worden heerlijke, smaakvolle fruit- en groentesappen gemaakt, maar kunnen ook harde groenten (zoals kool en wortels) tot een heerlijk sap bereid worden.

 

Omschrijving van Cook en co

Met de Juice Extractor sapcentrifuge van Princess maakt u de lekkerste fruit- en groentesappen. Lekker gezond!

 

Omschrijving van Blokker

Met de Juice Extractor sapcentrifuge van Princess maakt u de lekkerste fruit- en groentesappen. Lekker gezond!

 

Omschrijving van Fonq

"De Princess Juice Extractor Sapcentrifuge maakt de lekkerste sapjes klaar! Maak de gezondste sappen van groente en fruit boordevol vitaminen. Hij heeft een grote vultrechter en is helemaal demontabel om makkelijk schoon te maken. "

 

Omschrijving van Wehkamp

Deze Princess Juice Extractor sapcentrifuge heeft een grote vultrechter en handige uitneembare pulpopvangbak. De grote vultrechter zorgt ervoor dat je grote stukken fruit en groente kunt toevoegen. De sapcentrifuge beschikt over twee snelheden en een pulsfunctie. De sapcentrifuge is geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. Met 2 jaar garantie. Maak gezonde sappen in een handomdraai De Princess Sapcentrifuge zorgt voor heerlijke pure sappen zonder pulp door alle ingrediënten op hoge snelheid heel fijn te raspen en vervolgens het sap eruit te persen en het pulp te scheiden. Je krijgt op deze manier lekkere en gezonde sappen zonder toevoegingen. Dankzij de grote vulopeningen hoef je fruit en groenten niet meer grof te snijden en te schillen, maar kun je de meeste producten in hun geheel direct toevoegen. Grote opvangcontainer Het overgebleven pulp wordt opgevangen in opvangcontainer waardoor dit nooit in jouw sap terecht komt. Plaats jouw glas onder de opvangtuit en het verse sap stroomt direct in het glas. De saptuit heeft een druppelstop zodat je eenvoudig tussendoor een nieuw glas kunt pakken. Je kunt het pulp gemakkelijk weggooien, maar je kunt er ook lekkere dingen mee maken. Voeg fruitpulp toe aan muffins of aan homemade mueslirepen. Groentepulp kan dan weer door de pastasaus of maak er een vegaburger van. Vergrendelsysteem voor extra veiligheid De sapcentrifuge vermaalt groenten en fruit op hoge snelheid en heeft voor de veiligheid een vergrendelsysteem waardoor de deksel tijdens het persen goed vast op de basis blijft zitten. Je kunt eenvoudig een van de twee snelheden selecteren en daarna kan je continue fruit en groenten blijven toevoegen via de vulopeningen. Makkelijk schoon te maken Alle onderdelen zijn makkelijk los te halen van de basis en kunnen in de vaatwasser. Specificaties - Vermogen: 250 watt - Sap-uitloop - Sap-anti drup - Vergrendelsysteem - Anti slip - Materiaal: plastic - RVS fijnmazige zeef voor de optimale scheiding van sap en pulp - Vaatwasserbestendige onderdelen - Kleur: zwart/groen - Garantietermijn: 2 jaar Inhoud verpakking - Citruspers, 2 maten perskegels, tussenstuk met directe uitloop, transparante deksel, handleiding

 

Omschrijving van Vivolanda

De ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter uw gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen.
Met grote vultrechter en handige uitneembare pulpopvangbak. Geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. De sapcentrifuge beschikt over twee snelheden en een pulsfunctie.

 

Omschrijving van Alternate

Geniet van dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen dankzij de Princess 202040 Sapcentrifuge. De grote vultrechter zorgt ervoor dat je grote stukken fruit en groente kan toevoegen dus dat scheelt een hoop snijwerk. De sapcentrifuge past perfect bij je gezonde levensstijl en is ook nog eens makkelijk schoon te maken. Maak gezonde sappen in een handomdraai De Princess Sapcentrifuge zorgt voor heerlijke pure sappen zonder pulp door alle ingredi?nten op hoge snelheid heel fijn te raspen en vervolgens het sap eruit te persen en het pulp te scheiden. Je krijgt op deze manier lekkere en gezonde sappen zonder toevoegingen. Dankzij de unieke grote vulopeningen hoef je fruit en groenten niet meer grof te snijden en te schillen, maar kan je de meeste producten in hun geheel direct toevoegen. Dit maakt genieten van een gezond sapje nog makkelijker. Grote opvangcontainer Het overgebleven pulp wordt opgevangen in opvangcontainer waardoor dit nooit in je sap terecht komt. Plaats de gewenste grootte glas onder de opvangtuit en het verse sap stroomt direct in het glas. De saptuit heeft een druppelstop zodat je eenvoudig tussendoor een nieuwe glas kan pakken. Vergrendelsysteem voor extra veiligheid De Princess Sapcentrifuge vermaalt groenten en fruit op hoge snelheid en heeft voor de veiligheid een vergrendelsysteem waardoor de deksel tijdens het persen goed vast op de basis blijft zitten. Redenen om voor de Princess Sapcentrifuge te kiezen: - Pers zeer snel gezonde en verse fruit- en groentesappen - Grote vulopening zodat je hele stukken fruit en groenten kan toevoegen zonder ze te schillen - RVS fijnmazige zeef voor de optimale scheiding van sap en pulp - Inclusief veilig vergrendelsysteem en antislipvoetjes - Makkelijk schoon te maken dankzij de vaatwasserbestendige onderdelen

 

Omschrijving van Media markt

Princess 202040 Juice Extractor met 2 snelheden en puls schakelaar Met de 202040 Juice Extractor heeft u in een handomdraai al een heerlijke, smaakvolle fruit-en groentesap. Tevens is het mogelijk om harde groenten zoals wortels en kool tot een heerlijke sap te bereiden. De Princess 202040 Juice Extractor heeft 2 snelheden en een puls schakelaar voor een korte en krachtige mixbeweging. Verder is de sapcentrifuge voorzien van een veiligheidssysteem die alleen werkt als het apparaat op de juiste manier is gesloten. Na gebruik kunnen de onderdelen van de Princess202040 in de vaatwasser.

 

Omschrijving van Expert

De ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter uw gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen. Met grote vultrechter en handige uitneembare pulpopvangbak. Geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. De sapcentrifuge beschikt over twee snelheden en een pulsfunctie.WaardevolDe ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter uw gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen.Niet alleen fruitIn een handomdraai worden heerlijke, smaakvolle fruit- en groentesappen gemaakt, maar kunnen ook harde groenten (zoals kool en wortels) tot een heerlijk sap bereid worden.

 

Omschrijving van Drogisterij net

Princess Sapcentrifuge 202040 is de ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter je gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen en natuurlijk is vrse sap gewoon erg lekker. De Princess 202040 beschikt over een grote vultrechter en handige uitneembare pulpopvangbak. De Sapcentrifuge is geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. Deze Princess sapcentrifuge beschikt over twee snelheden en een pulsfunctie.

 

Omschrijving van Soundsandvisions nl

De ultieme sapcentrifuge met perfecte prestaties en resultaat! Verbeter uw gezondheid, conditie, huid en figuur met dagelijks verse en smakelijke groente- en vruchtensappen, boordevol vitaminen.
Met grote vultrechter en handige uitneembare pulpopvangbak. Geheel demontabel, dus gemakkelijk schoon te maken. De sapcentrifuge beschikt over twee snelheden en een pulsfunctie.

 

Omschrijving van Allekabels

Sapcentrifuge Juice Extractor 202040

 


Princess 202040 Sapcentrifuge kopen